Gyártás & Tesztelés


A legmagasabb szintű megbízhatósági és szolgáltatási színvonal.

A Winmate alapértékei közé tartozik a megbízhatóság, a minőségi színvonal és az elkötelezett támogatás - a legmagasabb szinten. Ezért hozta létre saját, korszerű vizsgálati létesítményét, és szerviz központjait, szerte a világon.

A házon belüli tesztelési lehetőség segítségével érik el termékeik megbízhatóságát és ipari kivitelét, a legrövidebb termékfejlesztési idő alatt. Ahelyett, hogy a kritikus körülmények tesztelését más cégre bíznák, lehetőségük van tesztelni a vibrációt, leejtést, termikus kockázatokat. EMC és EMI teszteket végeznek, és mérik az elektromágneses kibocsátást / érzékenységet is, ami hatalmas előnyt jelent a piaccal szemben gyorsaság és minőség szempontjából.

Radio Emission
Radio Susceptibility
Temperature test
ESD test
Vibration test
Drop test
Power Verification System
Noise Testing Area

Szerviz és terméktámogatás

Az összes Winmate termékre 1 év teljes körű garancia érvényes. Ezen felül a kibővített garancia 3 évig érvényesíthető, aminek segítségével a nehézségek könnyedén és hatékonyan orvosolhatóak. A Winmate személyre szabott szerződéseiben további egyedi megoldások is elképzelhetőek.

A Winmate disztribútor parterein keresztül könnyen elérhető a világ bármely pontján – Magyarországon a PDA Rendszerházon keresztül -, így gyorsan hatékonyan segíthet partnereinek, a fennakadás nélküli szakmai teljesítés - működés érdekében.

További információ, illetve a szolgáltató központok helyszíne megtalálható itt.

Garancia

Egyedi megállapodás szerint 1 évtől akár 5 évig is terjedhet.

Szerviz

A Winmate elkötelezett munkatársai segítenek ügyfeleinknek a problémák megoldásában. Mivel sokféle terméktípus található kínálatunkban, folyamatos képzést kapnak, hogy megalapozott szaktudásukkal minden problémára azonnal tudjanak reagálni.

Service Center

Winmate PDA RH

Copyright © 2016 WinMate Inc. · All Rights Reserved ·