Rólunk


A globálisan is vezető szerepet betöltő Winmate Inc. már több, mint 18 éve fejleszt olyan ipari-kivitelű eszközöket, melyek a legnagyobb kihívást jelentő környezetben is tökéletesen működnek. Megoldásaik a raktárgazdálkodás, logisztika, terepi munkák, olaj- és gázkitermelés, közlekedés, kereskedelem és egészségügy területén is jelen vannak.

A kimagasló működési színvonal és az innovatív technológia alapjaira épült Winmate termékei „többek, mint hagyományos eszközök ügyfeleik kezében”. A kutatás-fejlesztéstől a gyártáson át a tesztelésig az egész termékfejlesztési ciklust annak érdekében fejlesztették ki, hogy ügyfeleik a legkiválóbb, legellenállóbb, legfrissebb ipari kivitelű eszközt használhassák, ami csak a piacon elérhető.

A Winmate szervízhálózata a világ számos pontján, így az Egyesült Államokban, Kanadában, Kínában, Taiwanon és most már Magyarországon is elérhető. Így mindig naprakész, gyors és megbízható ügyféltámogatást nyújt bármely termékére. Az 1996-ban, Taiwan-on alapított cég mindig rugalmasan alkalmazkodott és folyamatos fejlődött, hogy biztosítani tudja lépéselőnyét – a vállalatok igényeinek megfelelően, mindig a legnaprakészebb mobil megoldások fejlesztésével.

A folyamatosan kiemelkedő termékek gyártása és kimagasló szolgáltatási szint a Winmate 6 alapértékének köszönhető:

why winmate
why winmate

Szerviz központok


why winmate

Winmate PDA RH

Copyright © 2016 WinMate Inc. · All Rights Reserved ·