Mérnöki háttér


Stratégiai partnerek, mérnöki szaktudás

A zord illetve veszélyes körülmények között működő vállalatoknak létfontosságú, hogy hozzáférjenek a legújabb technológiai újdonságokhoz, amit kifejezetten az ilyen körülményekre fejlesztettek. A Winmate rendelkezik a mérnöki szaktudással és azokkal a stratégiai partnerekkel, akik ügyfeleik számára biztosítani tudják a legújabb technikai fejlesztéseket, melyek maximalizálják a működési hatékonyságot, biztonságot, eszközkövetést és adatkezelést.

A tervezési folyamatok és az alapos szaktudás az elektromos kivitelezés, mechanikai megoldások, hőtechnikai tervezés és firmware kivitelezés terén biztosítják az optimális teljesítményt, élettartamot és megbízhatóságot minden Winmate által gyártott ipari kivitelű eszköz esetén. A Winmate eszközöket vizsgálatok sorozatának vetik alá korszerű tesztlaborokban, annak érdekében, hogy bizonyítsák teljesítményüket és minőségüket.

A Winmate elsők között jut a legújabb technológiai újításokkal kapcsolatos információkhoz, és ezt olyan partnereknek köszönheti, mint a Microsoft, Intel, Texas Instruments, U-blox, Sierra stb.

logo

*A képen használt vállalati logók csak a partnerek könnyebb azonosítására szolgálnak.

Termékfejlesztési folyamat

Product Development Flow

Kivitelezési lehetőségek

A Winmate-nél az ügyfelek teljes körű kiszolgálása a legfőbb cél. Mechanikai és hardver megoldásoktól a szoftverek testre szabásáig, a Winmate a mérnöki folyamat minden lépésénél jelen van, hogy a vállalati feltételrendszer és a környezet kihívásainak egyaránt megfeleljen.

Mechanikai megoldások - Eszköz felépítése: Fém lemez, dupla fröccsöntött műanyag, öntvények
- Csomagolás
- Hőkezelési megoldások
Hardware - Eszköz felépítése
- PCB kivitel
Egyedi software megoldások - Rendszer software
- Firmware
- Meghajtók
Hitelesítés és érvényesítés - Megbízhatósági tesztek
- Funkciótesztek
- Hitelesítő szabványok

Winmate tesztlabor

Manufacturing Facility

Winmate PDA RH

Copyright © 2016 WinMate Inc. · All Rights Reserved ·