Magyarországi partner


Partner Portal

PDA Rendszerház


A PDA Rendszerház Kft. a Psion Rendszerház Kft. utód szervezete, jelentős szerepet tölt be a hazai mobil informatikai és kommunikációs piacon. Több mint 20 év munkája során százezernél több, különféle ipari és kereskedelmi, valamint személyi használatú kéziszámítógépet értékesített. A Winmate-tel együtt több nagyobb projektben is részt vett – és vesz ma is - Magyarországon, ezek közül legfontosabbak:

Országos Mentőszolgálat

A PDA Rendszerház Kft. által szállított Winmate M970D tablet PC-k, valamint a cég egyedi igényeire gyártott dokkoló egység nyújtotta a Mentőszolgálat gépjárműibe elképzelt, a feladatra szánt legjobb megoldást. Így a korábbi időigényes papír- és telefon alapú rendszer helyett korszerű, elektronikus információcserére tértek át.

MÁV START

Winmate M101B tabletet szerzett be a MÁV-START a PDA Rendszerház Kft.-tól, a készülékek a mozdonyvezetők munkáját segítik. Az új fedélzeti eszközök a vonat teljes útvonalán folyamatosan frissülő adatokkal szolgálnak, így használóik egy felületen láthatják a vonatközlekedéshez szükséges összes információt. A 3G-s adatátviteli sebességű kommunikáció a mozdonyvezetők információ-ellátását biztosítja. Az ipari-tabletek megfelelnek a vasúti használat által támasztott speciális műszaki feltételeknek, úgymint: teljesítmény, képernyőméret, felbontás, fénysűrűség, kontrasztarány, mozgó alkatrésztől mentes belső tárhely, hőmérséklet-tűrés, dokkolhatóság. A vibráció- és hőmérséklet-tűrést független akkreditált labor is ellenőrizte.

Winmate PDA RH

Copyright © 2016 WinMate Inc. · All Rights Reserved ·